Integrál szemléletű konzultáció

egyénileg, párban vagy akár (mozaik) családdal

Hogyan tudok segíteni Neked?

Egyéni konzultáció

A Te kihívásodra fókuszálva támogatlak, hogy megtaláld:

 • saját életed egyensúlyát
 • hogyan tudsz elégedett, boldog, és motivált maradni
 • nőként: a teljes élet elérésében
 • termékenységi témákban
 • párkapcsolati megoldásokban
 • a válás utáni „újratervezésben”

Párkapcsolati konzultáció

Párban, vagy egyéniben

Az előrelépésben segítelek:

 • A kialakult helyzet tisztázában, a sérülések gyógyításában, a kapcsolódás újra építésében.
 • Ha már a válás mellett döntöttetek, akkor a megértésben, és a düh, harag, sértettség oldásában.

(Mozaik) család konzultáció

Családdal vagy egyéniben

Az útvesztőkből kivezető „hogyan”ban segítelek:

 • az új szerelmek, párkapcsolatok alakulásától
 • a mozaikcsaládok mindennapjaiig

Egyéni konzultáció

A változás kulcsa benned van, én az ajtót segítem megtalálni

Abban segítelek, hogy Önmagaddal találkozz, saját iránytűdet mutatom meg neked, ha életedben elakadtál, és nem tudod hogyan tovább. Találkozásunk alkalmával az általam tanult módszereket használom Rád hangolva, saját fűszerezéssel (pl: kineziológia – családállítás, kapcsolati coaching, segítő beszélgetés)

Egyes esetekben pontos célt fogalmazunk meg és sorra vesszük az oda vezető lépéseket, ebben az esetben jövőorientált szemlélettel dolgozunk. Máskor, amikor olyan mértékű az elakadás, arra van először szükség, hogy mélyebb önismerettel kezdjük, és a múlt befolyásoló eseményeivel is foglalkozzunk.

Életterületek, amelyekben segítelek

Önmagaddal való kapcsolat: önismeret a benned rejlő lehetőségek

Női teljesség megélése:

 • termékenység (lombik program, meddőség, nem kívánt terhesség esetén)
 • család – hivatás – nőiesség (szexualitás is) „háromszögben”

Krízishelyzet feloldása, vagy amit annak érzel:

 • betegség, trauma
 • életközépi válság

Párkapcsolati nehézségek, amikor a párod nem jönne, de te szeretnél tenni a kapcsolatért (eseteket lásd a párkapcsolati konzultációnál, ezekben a témákban tudsz egyedül is haladni)

Válás feldolgozása, újratervezés, újrakezdés támogatása

Célok a konzultáció során

Arra törekszem, hogy elősegítsem a szív és az ész harmonikus működését, ezzel az intuíció és a ráció összekapcsolását a mindennapi helyzetek során.

Az együttműködés célja, hogy fényt derítsünk a jelen lévő konfliktusok eredetére, és arra, hogy miért szükséges fenntartani őket.

Ezt követően lehet hogy a célok, vágyak is változnak, mert az önmagadhoz való tisztább, mélyebb, tudatosabb kapcsolódással lehet kilépni az ördögi körből és igazabb, önazonosabb választásokkal élni, megélni! az életet. Minden nehéz élethelyzet egyben fejlődési lehetőséget is biztosít a döntés mindig a mi

kezünkben van!

A közös munka 

A közös „munkához” kölcsönös

bizalom, nyitottság és szimpátia szükséges.

Első alkalommal  vázoljuk fel mi az, ami számodra kihívást okoz, amiben a segítségemet kéred és megbeszéljük, hogy haladunk együtt.

Ez általában az 1. fél órába belefér, ekkor eldöntheted, hogy kellőképpen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak ahhoz, hogy együtt dolgozzunk. Azt vallom, hogy enélkül nem várható hatékony együttműködés.

Ha nem érzed a bizalmat, a nyitottságot felém, ekkor térítési kötelezettség nélkül jelezheted, hogy nem szeretnéd folytatni. (ha nem teszed, úgyis megkérdezlek, hogy belevághatunk-e életed nagy kalandjába!) 

Előre nem szoktuk meghatározni pontosan hányszor találkozunk.

Tapasztalatom, hogy egy témával 4-7 alkalmon foglalkozunk, de garantálom, hogy már az 1. alkalom megmozdítja a mintáidat és elindít, amennyiben valóban nyitott vagy a változásra (és nem alibinek szánod).

Fontos, hogy rendszerességet kíván a

témád, mint a testedzés, tehát ha belekezdtél, akkor előre meghatározott időközönként találkozunk, ami ahhoz szükséges, hogy új szokásaid beépüljenek a mindennapokba, mert ezek gyorsítják és mélyítik a változást, és kiszűrik a halogatást.

Az egyéni konzultáció hossza: 80 perc

Ára: 18.000 Ft

Lehetőség van online találkozásra is, amennyiben a személyes jelenlét nem megoldható.

Szeretnéd is kezdeni a közös munkát?

Honnan tudom, hogy ez a segítség megfelelő számomra?

N

Ha mostanában úgy érzed jó lenne, ha végre valaki meghallgatna, a jelenlétével támogatna.

N

Ha szeretnéd az adott helyzetben a saját utadat megtalálni, a legjobb megoldásra lelni.

N

Ha szeretnéd megérteni mi történik veled, amikor egy bizonyos helyzet többször felbukkan az életedben, amit kihívásnak érzel.

N

Ha azt érzed valami nem „stimmel”, de nem tudod az okát pontosan, és szeretnéd a saját életedet élni.

N

Ha elbizonytalanít a sok külső inger, de szeretnél a saját értékeid szerint élni.

N

Ha szeretnél mindezen túllendülni, és magasabb szintre lépni TELJES ÉLETET ÉLNI.

Fontosak számodra a következő értékek?

Szabadság, lelkesedés, önazonosság, egyensúly, önbizalom, emberi kapcsolatok, az élet élvezete, kiegyensúlyozottság, bátorság, egészség, optimizmus, siker

Ha igen, akkor egy hullámhosszon vagyunk!

Akik már jártak nálam

Karrier

„Folyton visszatérő lehúzó gondolataim miatt veszélybe került a házasságom, ezért kértem segítséget. Tudtam hogy nem jó, amit magammal és a feleségemmel teszek, mégsem tudtam változtatni. Máshogy akartam élni az életem, de egyedül nem tudtam átlendülni ezen a helyzeten.

Az a bensőséges elfogadó hozzáállás és a szakértő segítség, támogatás amit kaptam rengeteget segített. Lépésről lépésre haladva egyre erősebbnek érzem magam, világossá vált a szándékom, szinte egy másik ember lettem, de méginkább önmagam!”

H. Zoltán, Székesfehérvár

Egyéni

„Nagyon hatékonyan tudunk haladni és nem csak a nehézségek gyökerének feltárásában, de a feloldásukban is sok gyakorlati segítséget kapok: így több területen tudtam elérni kézzel fogható változásokat az életemben viszonylag rövid idő alatt. Nagy terveim vannak, és elképzeléseim azok megvalósítására,… izgatott vagyok a saját életem miatt, szívből ajánlom a konzultációkat másoknak is.”

Kriszta, Velence

Párkapcsolati konzultáció

Elköteleződve – Szabadon

Párkapcsolatunk még bonyolultabb rendszer, mint saját magunk. Az együtt töltött idővel folyamatosan változunk, és ez sokszor nem harmonikusan történik. A rendszerszemlélet alaptézise, hogy minden rendszer egyensúlyra törekszik, még akkor is, ha ezt az egyensúlyt egy konfliktus biztosítja.

A párkapcsolat életében törvényszerűen következnek fejlődési szakaszok, amit kihívásnak érzünk. A konzultáció elsődleges célja, hogy feltárjuk a konfliktus szerepét, mert ez segítséget ad ahhoz, hogy új egyensúly jöjjön létre, a szintemelkedés gördülékenyebben menjen végbe. Fontosak az élettörténetek, mert sokmindent meghatároznak a változás kezelése szempontjából.

A hosszútávú intim kapcsolatok rendszerint, az idő előrehaladtával elérkeznek egy befejező szakaszhoz. Ez nem jelenti automatikusan a kapcsolat felbomlását, lehet ez egy állapot, egy régi minta, egy működési mechanizmus elengedésének ideje, ami gátolja a továbblépést.

Ennek feltárásában hatékony segítség a párkapcsolati konzultáció: segít tisztábban látni a kialakult helyzetben, és elindulni a párnak megfelelő irányba. Amennyiben a folyamatban az körvonalazódik, hogy a válás (szakítás) a megoldás, abban az esetben a konzultációk segítenek a döntés meghozatalában, támogatja a feleket a folyamatban, és segíti a „gyászmunkát”, ami ebben az esetben is lezajlik.

párkapcsolat

Ilyen és hasonló helyzetekben segítelek

Erősségem a kialakult helyzet tisztázása, a sérülések gyógyítása, amelyek elvezettek a kialakult helyzethez, és a kapcsolódás újra építése, hogy meg tudjátok élni az emelkedést a szerelemben.
Fontos, hogy nem hibást keresünk, hanem a kapcsolati mintákat, ami konflikust okoz!

Párkapcsolati nehézségek: intimitás hiánya, szexuális zavarok, kommunikációs nehézségek, hűtlenség, bántalmazás

Meddőség kezelése, gyermekvállalás nehézségei (gyermek hiánya-gyermeknevelés kihívásai)

Eltávolodás, „egy rugóra járó” konfliktusok kezelése

Ha már a válás mellett döntöttetek, akkor ezt a folyamatot segítem, hogy a düh, harag, sértettség valóban oldódni tudjon, helyére a megértés kerülhessen

Emelkedés a kapcsolatban

A párkapcsolati konzultációk segítik a kapcsolat mélyebb megértését, láthatóvá teszi annak értékeit, segít a tiszta és nyílt kommunikáció megvalósításában, és a konfliktushoz vezető mechanizmusok megszakításában.

Hozzájárul a kapcsolat újraértékeléséhez és magasabb szintre emeléséhez, összességében egy teljesebb élet megtapasztalásához.

emelkedés

A közös munka 

A közös „munkához” kölcsönös bizalom,

nyitottság és szimpátia szükséges.

Első alkalommal a találkozónk hossza kb. 120 perc. Ekkor vázoljuk fel mi az, ami számotokra kihívást okoz, amiben a segítségemet kéritek és megbeszéljük, hogy haladunk együtt.

Ez általában az 1. fél órába belefér, ekkor eldönthetitek, hogy kellőképpen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak ahhoz, hogy együtt dolgozzunk. Azt vallom, hogy enélkül nem várható hatékony együttműködés.

Ha nem érzitek a bizalmat, a nyitottságot felém, ekkor térítési kötelezettség nélkül jelezhetitek, hogy nem szeretnétek folytatni. (Ha nem teszitek, úgyis megkérdezlek, hogy belevághatunk-e!)

A témátok függvénye, hogy hányszor találkozunk, mint ahogy az is, hogy együtt, vagy külön vesztek részt az alkalmakon, de ezt az 1. alkalommal szintén megbeszéljük.

Tapasztalatom, hogy már az 1. alkalom megmozdít és elindít Titeket, amennyiben valóban nyitottak vagytok a változásra.

Fontos, hogy

rendszerességet

kíván a témátok, mint a testedzés, tehát ha belekezdtetek, akkor előre meghatározott időközönként találkozunk, ami ahhoz szükséges, hogy új szokásaitok beépüljenek a mindennapokba, mert ezek gyorsítják és mélyítik a változást, és kiszűrik a halogatást.

A párkapcsolati konzultáció hossza: 100 perc (kivéve az 1. alkalom: 120 perc)

Ára: 20.000 Ft

Ha a találkozó után csak az egyikőtök folytatná, az is rendben van, akkor egyéni konzultáció keretében dolgozunk tovább.

Lehetőség van online találkozásra is, amennyiben a személyes jelenlét nem megoldható.

Szeretnétek belevágni?

Honnan tudom, hogy ez a segítség megfelelő számomra?

N

Ha előfordul, hogy idegennek érzed a társad, mintha kihűlt volna a kapcsolatotok, és szeretnétek ezen változtatni.

N

Ha azt érzed, hogy nem egy nyelvet beszéltek, elbeszéltek egymás mellett, és szeretnéd ha a kommunikáció gördülékenyen menne köztetek.

N

Ha hiányzik a kapcsolatotokból a törődés, elismerés, odafigyelés, és szeretnéd ezt részévé tenni az életeteknek.

N

Ha megrendült a bizalom köztetek, vagy a kiszámíthatatlanág felőröl és szeretnél harmonikusabb kapcsolódást.

N

Ha előfordult megcsalás a kapcsolatotokban, és azóta kibillent az egyensúlyotok, amit szeretnétek visszaszerezni.

N

Szeretői viszonyok esetén, ha szeretnél tisztán látni.

Fontosak számodra a következő értékek?

Szeretet, boldogság, bizalom, őszinteség, tisztelet, elköteleződés, természetesség, törődés, odafigyelés, elismerés, megbízhatóság

Ha igen, akkor egy hullámhosszon vagyunk!

Akik már jártak nálam

Gyermekáldás

„Már 3 lombikon részt vettünk sikertelenül, amikor találkoztunk. Mindenféle orvosi vizsgálaton, kezelésen túl voltunk, de hiába próbálkoztunk. A lelki oldal rendezése következett, amit régóta halogattam, de a következő beültetésre úgy akartam menni, hogy „fel vagyok készülve” így is.

Hihetelen, megrázó, megható, mély élmény volt, ahogy világossá vált saját magam számára a sok rejtett összefüggés, amivel önmagam kötöttem gúzsba. Érdemes volt szembe nézni ezekkel, köszönöm, mert az eredmény, hogy májusban megszületett a kislányunk, akit már annyira nagyon vártunk!”

Rita, Székesfehérvár

Gyermekáldás

„Több mint 10 éve szerettünk volna gyermeket, de nem sikerült, annak ellenére, hogy mindent megtettünk, ami módunkban állt. A korom miatt le kellett mondanom erről. Ezt nagyon rosszul éltem meg, ezért kerestelek meg. A folyamat eredménye lett a kisfiam, akit végül örökbe fogadtunk. Már a döntéshez is rengeteget kellet változnom, hát még az odáig vezető úton!

De utólag értem, hogy pont ez volt az értelme! Ma már nem cserélném el senkivel az életemet, annak ellenére, hogy kihívások mindig adódnak, de tanulom kezelni!”

Marcsi, Budapest

Válás

„Hallgattam, néztem, olvastam sok olyan anyagot, ami a válás utáni életben segít, de éreztem, hogy van valami még mindig, ami nem enged továbblépni, hogy hiába akarom, nem megy igazán. Ekkor kerestelek meg, hogy segíts megtalálni, azt a titkos zugot, amit úgy tűnik magam nem találtam.

Érdemes volt! A találkozásunk után úgy éreztem sokkal több mindentől szabadultam, mint addig évek alatt, és tisztábban láttam magam, az életemet, az utamat… Köszönöm! …és már várom a folytatást!”

T. Annamari

Válás

„Válófélben voltam, amikor úgy éreztem felőrölnek az események, nincs erőm semmihez, az életkedvem pedig a béka feneke alatt… Addigra már több szakembernél jártam, de érdemi változást nem tapasztaltam. Hitelességed egyből magával ragadott, éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk.

Minden egyes alkalommal nagy lépést tettünk meg, a „súlyok” ellenére úgy éreztem szárnyalok, rengeteg energiám szabadult fel, amit az új életem építésére fordíthatok, újra lelkes vagyok! Örök hálám az új életemért!”

Zsanett, Székesfehérvár

(Mozaik) családi konzultáció

Szeretet és törődés

Saját életutam kapcsán elkötelezettséget vállaltam amellett, hogy a hagyományos mellett a mozaikcsaládokat is támogassam olyan konzultáció keretében, ahol segítek:

 • feltérképezni a kialakult helyzetet,
 • rálátást adni más szemszögből (pl. mi van a tudatalattiban a nehézséggel kapcsolatban), mindezt az általam használt módszerekkel megvilágítva (pl. kineziológia- kapcsolódási minták-coaching szemlélet)
 • megoldási lehetőségekről együtt gondolkodást vezetni,
 • a benne levőknek jó megoldást találni.

Tudd, hogy természetes az, hogy nehézségek jelentkeznek olyan helyzetben, amelyek megoldására nem rendelkezünk

mintával. Hagyományosan nem ilyen rendszerben szerveződött családokban nőttünk fel, de van kiút  és segítek

rátalálni a nektek legjobbra!

Egyensúly és harmónia

családi konzultáció

Elsődleges cél, hogy egyensúly és harmonikus működés keletkezzen a családi rendszerben. Ilyenkor fontos, hogy nem! hibást keresünk, hanem a tagok  közti

kapcsolati minták állnak a figyelem középpontjában. Ezzel lehetővé válik az egyensúly helyreállítása, egy könnyedebb, természetes élethelyzet, környezet létrehozása.

Mikor lehet szükség segítségre?

Nagyon gyakran a családi zavar tüneteit a gyerekek hordozzák, ami a mozaik családok esetében jóval összetettebb okokra vezethető vissza, mint a hagyományos módon szerveződött családoknál.

A kibillent állapot különböző módokon nyilvánulhat meg:

 • hirtelen viselkedés változás az iskolában vagy otthon (ellentétes módon),
 • tanulmányi eredmény szembetűnő romlása,
 • nem szokványos agresszivitás,
 • vagy éppen az ellenkezője, hogy őt bántalmazzák,
 • újra előfordul bepisilés,
 • étkezési zavarok,
 • testi tünetek orvosi indok nélkül,
 • kedvetlenség, szorongás látszólagos ok nélkül,
 • kényszeresnek tűnő viselkedés,
 • túlzott visszahúzódás, teljes passzivitás.

A családban jelenlévő stressz az erre fogékony és érzékeny családtagban nyilvánul meg legszembetűnőbb módon, azonban ez hatással van a család összes tagjára.

A mozaik családok szerkezetéből eredően gyakrabban fordulhatnak elő súrlódások, mindennapi nehézségek a családtagok között. Ilyenkor hasznos lehet felderíteni a láthatatlan (tudat alatti) összefüggéseket, amelyek feszültséget generálnak. Ezek feloldásával a család új egyensúlya természetes módon megszületik.

Az alkalmak részben beszélgetésből és a mögöttes összefüggések feltárását célzó módszerekből állnak (pl. kineziológiai tesztelés, coaching).

A változást segíti az otthoni „feladat”, ami mélyebb szinten segít beépülni az új megnyilvánulásokat, viselkedésmódokat.

A közös munka 

A közös „munkához” kölcsönös

bizalom, nyitottság

és szimpátia szükséges.

Első alkalommal a találkozónk hossza kb. 120 perc. Ekkor vázoljuk fel mi az, ami számotokra kihívást okoz, amiben a segítségemet kéritek és megbeszéljük, hogy haladunk együtt.

Ez általában az 1. fél órába belefér, ekkor eldönthetitek, hogy kellőképpen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak ahhoz, hogy együtt dolgozzunk. Azt vallom, hogy enélkül nem várható hatékony együttműködés.

Ha nem érzitek a bizalmat, a nyitottságot felém, ekkor térítési kötelezettség nélkül jelezhetitek, hogy nem szeretnétek folytatni. (ha nem teszitek, úgyis megkérdezlek, hogy belevághatunk-e!)

A témátok függvénye, hogy hányszor találkozunk, mint ahogy az is, hogy együtt, vagy külön vesztek részt az alkalmakon, de ezt az 1. alkalommal szintén megbeszéljük.

Tapasztalatom, hogy már az 1. alkalom megmozdít és elindít Titeket, amennyiben valóban nyitottak vagytok a változásra.

Fontos, hogy rendszerességet kíván

a témátok, mint a testedzés, tehát ha belekezdtetek, akkor előre meghatározott időközönként találkozunk, ami ahhoz szükséges, hogy új szokásaitok beépüljenek a mindennapokba, mert ezek gyorsítják és mélyítik a változást, és kiszűrik a halogatást.

A családi konzultáció hossza: 100 perc (kivéve az 1. alkalom: 120 perc)

Ára: 22.000 Ft

Lehetőség van online találkozásra is, amennyiben a személyes jelenlét nem megoldható.

Szeretnétek belevágni?

Honnan tudom, hogy ez a segítség megfelelő számomra?

N

Ha frissen szerveződött mozaikcsaládotok van, és a nehézségek helyett szeretnétek a megoldásokra fókuszálni.

N

Ha nehezen találjátok a határokat, hogy meddig terjed a mozaikszülő fennhatósága, és szeretnétek ezt tisztán érzékelni.

N

Ha a konfliktusok rendszeresek a különélő szülővel, és szeretnétek ezt felodani.

N

Ha zavarosak a viszonyok a mozaikcsalád tagjai között, és szeretnétek nagyobb harmóniát.

N

Ha a mozaik testvérek nem találják a hangot egymással.

N

Ha sokszor alakulnak viták, amelyek nem megnyugtató lezárással végződnek.

Fontosak számodra a következő értékek?

Szeretet, őszinteség, harmónia, együttműködés, vidámság, természetesség, rugalmasság, elköteleződés, kaland, törődés, odafigyelés, kiegyensúlyozottság

Ha igen, akkor egy hullámhosszon vagyunk!

Akik már jártak nálam

Család

„Régóta éreztem, hogy életem válaszúthoz érkezett, de toporogtam, nem mertem lépni, sőt nem is nagyon tudtam, merre léphetnék. Anyaként még inkább nyomasztott a helyzet. Ekkor ajánlott legjobb barátnőm.

Pár alkalom kellett csak hozzá, hogy élethelyzetemet más szemszögből lássam, mély megértést kaptam önmagammal kapcsolatban, és választ a miértekre, ezután egyértelművé vált döntésem is.

Örülök, hogy megtettem magamnak ezt a szívességet, hogy segítséget kértem, mert sokkal többet kaptam! Meghallgatást, Motivációt, Muníciót, gyakorlati Kulcsokat önmagamhoz, ezen keresztül pedig egy boldogabb családot.”

K. Rita, Budapest

Share This