Rólam

Harmónia • Egyensúly • Kibontakozás

Abban segítelek, hogy találkozz lelkedben őrzött Önvalóddal, mely minden nehéz helyzetben a legigazabb iránytű.

Harmónia

Harmónia

 

Képzettségem szerint természetgyógyász-kineziológus, családállító, párkapcsolati coach és csoportvezető, meditációs konzulens „vagyok” (stílustervező oklevéllel, területfejlesztés diplomával). … de ezek csak címkék, a lényegünk ennél sokkal több.

30 éve, hivatásom kóstolgatása elején ugyanaz motivált fő vonalakban, mint a jelenben: „Személyre szabott

harmóniát teremteni”..

Akkor ezt még a ruhaviselet, öltözködés adta varázslaton keresztül igyekeztem adni az akkori vendégeimnek, hisz ruhatervezőként, és azok elkészítőjeként kezdtem a pályámat.
A ruhapróbákból rendszerint hosszú beszélgetések bontakoztak és éreztem, hogy a ruhán kívül sokkal többet visznek magukkal a hozzám járó hölgyek.

Zajlott velem az élet: már lediplomáztam, évek óta feleség és 2 kisgyerek anyukája voltam, dolgoztam, amikor egy nagyon nehéz és elhúzódó, romboló élethelyzetből megoldást keresve „hívott” a kineziológia.
Saját bőrömön tapasztaltam, milyen változások történnek, ha az ember mer segítséget kérni.

Egyensúly

Munkámmal az éppen krízishelyzetben (megújulásban) levő embert szeretném segíteni, aki új kapcsolódási módokat keres. Életutamon többször megéltem ezeket a helyzeteket magam is: Fiatalon között házasságban, tudatlan „kislányként” túlzottan alárendelődtem, ahonnan törvényszerű út vezetett a váláshoz.  Közben sokmindennel próbáltam menteni a menthetetlent a „gyerekek érdekében”.

Az én önismereti utam így kezdődött.

Mindent tudni akartam, ezért gyorsan tanultam, gyakoroltam. Aztán ahogy telt az idő már máshogy láttam azt, amiben vagyok. Szembe kellett nézni a legsötétebb félelmekkel és azzal, hogy az addigi mintáim csődbe jutottak.

Ezt követően építettem fel az új életemet, igyekezve más alapokra berendezkedni. Akkor ebben nem volt „szakmai” segítségem, az ösztöneimre hallgattam.

Energiában nem volt hiány, mert a hivatásomban megélt sikerélmény hatalmas erőt adott. Életek változtak

a szemem láttára „pillanatok alatt” úgy, hogy én csak a dolgomat végeztem.

Ez az amazon korszak sem tartott örökké. Rengeteg új élményt, megélést kaptam általa, de időszerű lett a Társ megérkezése. Nem kerestem, egyszer csak beállított.

És megint át kellett formálódnom, hogy meg tudjam engedni a tovább lépést… aztán a még tovább lépést…. és most mindért hálás vagyok, mert minden helyzet abban segített, hogy korábbi önmagamat haladjam meg.

43 éves voltam, amikor két-két gyermekünk mellé megérkezett közös kislányunk ötödiknek, s ezzel kiteljesedve minden szinten mozaik lett a családunk.

Közben persze párhuzamosan az élet több más területén is akadtak kihívások: munka, hivatás, költözés, család és gyerekek. És rendben van ez így…

Egyensúly

Kibontakozás

 Így bontakozott ki bennem a segítői hivatás, ami azóta is formálódik az életemmel, s vele elköteleződtem az életem végéig tartó tanulás mellett. Sok mindent tanultam az évek során, melyek valahogy mind ismerősnek tűntek és holisztikus szemléletemet csiszolták.

Az egyéni és csoportos segítségnyújtás adta tapasztalat pedig tovább finomította az általam nyújtott támogatást.

Ezek a „tudások” erősítik, kiegészítik egymást, belőlük gyúrtam össze saját módszeremet, amit holisztikus életvezetésnek hívok, s használom elsősorban kapcsolati elakadások oldásában, a változás megértésére, hogy egy elégedettebb állapot elérhető legyen a benne élőknek.

 A mozaik családokban a rend megteremtése a legnagyobb kihívás, hisz ez még bonyolultabb, szövevényesebb viszonyrendszer, mint egy párkapcsolat. Ezért az egyéb kapcsolati krízisek mellett, a „mozaik”-ból adódó bonyodalmak rendezésére is „szerződtem”. 

 

Ahol tapasztalatot szereztem:

  • Természetgyógyász-kineziológusként
  • Családállítóként
  • (Pár)kapcsolati coachként, csoportvezetőként
  • Thetahealing, és source memory meditációs konzulensként
  • Metamorf és svéd masszőrként
  • Saját terápiás élményekben a fenti módszerekkel és önismereti elvonulásokon, az életben nőként, feleségként, 3 + 2 gyermekes (mozaik) anyaként

Hivatásomban szenvedéllyel használom mindazt, amit tanulmányaimmal kaptam, hozzá az életben tapasztalt megéléseim esszenciáit, és azokat az információkat, melyek nap mint nap gazdagítanak.

Emlékezz arra, Aki Vagy és mindenre megleled a választ!

 

Ebben segítelek támogató Szeretettel.

Szemléletmódom, ami szerint dolgozom

Amikor az ember életében bármilyen elakadás bekövetkezik ott energetikai blokkról van szó. Ennek helyreállítása beindítja egyrészt testi szinten az öngyógyító

mechanizmusokat, a test ideális működését, másrészt lelki és szellemi szinten a választás lehetőségét és szabadságát, a kreativitást adja vissza a kényszerek helyett.

Ezáltal megélhetőbb egy minőségibb élet, a korábbihoz képest magasabb szinten, a hiány teréből a lehetőségek felé mozdulva.

Ehhez használom a kineziológia és a nyugati pszichológia adta lehetőségeit, a neurológia tudomány legújabb felfedezéseit, és a több ezer éves keleti hagyományok tudását ötvözve.

Tudatossággal messzebb

juthatunk, mint azt korábban gondoltuk volna, hisz képesek vagyunk a valóságunkra befolyással lenni. A pozitív gondolkodás helyett a tudatosságot jobban kedvelem, mert amikor lehúzó nehéz gondolataink támadnak, az is „csak” energia, melyet saját szolgálatunkba tudunk állítani. Azért foglalkozunk ezekkel, hogy az általuk lekötött energiát kiaknázzuk, így tudjuk felszabadítani és olyan irányba terelni, amit időszerű az életünkben megélni.

Fontosnak tartom a rendszerszemléletet, mely szerint minden rendszer egyensúlyi állapotra törekszik. Így van ez az egyénnel, a párral, és a családdal is. Ha valahol változást generálunk, az máshol is megjelenik. Ezt a hatást közvetlenül alkalmazom a munkámban.

Készen állsz a változásra?

Akik már jártak nálam

Párkapcsolat

„Régóta éreztem, hogy életem válaszúthoz érkezett, de toporogtam, nem mertem lépni, sőt nem is nagyon tudtam, merre léphetnék. Anyaként még inkább nyomasztott a helyzet. Ekkor ajánlott legjobb barátnőm. Pár alkalom kellett csak hozzá, hogy élethelyzetemet más szemszögből lássam, mély megértést kaptam önmagammal kapcsolatban, és választ a miértekre, ezután egyértelművé vált döntésem is.

Örülök, hogy megtettem magamnak ezt a szívességet, hogy segítséget kértem, mert sokkal többet kaptam! Meghallgatást, Motivációt, Muníciót, gyakorlati Kulcsokat önmagamhoz, ezen keresztül pedig egy boldogabb családot.”

K. Rita, Budapest

Gyermekáldás

„Már 3 lombikon részt vettünk sikertelenül, amikor találkoztunk. Mindenféle orvosi vizsgálaton, kezelésen túl voltunk, de hiába próbálkoztunk. A lelki oldal rendezése következett, amit régóta halogattam, de a következő beültetésre úgy akartam menni, hogy „fel vagyok készülve” így is.

Hihetelen, megrázó, megható, mély élmény volt, ahogy világossá vált saját magam számára a sok rejtett összefüggés, amivel önmagam kötöttem gúzsba. Érdemes volt szembe nézni ezekkel, köszönöm, mert az eredmény, hogy májusban megszületett a kislányunk, akit már annyira nagyon vártunk!”

Rita, Székesfehérvár

Válás

„Hallgattam, néztem, olvastam sok olyan anyagot, ami a válás utáni életben segít, de éreztem, hogy van valami még mindig, ami nem enged továbblépni, hogy hiába akarom, nem megy igazán. Ekkor kerestelek meg, hogy segíts megtalálni, azt a titkos zugot, amit úgy tűnik magam nem találtam.

Érdemes volt! A találkozásunk után úgy éreztem sokkal több mindentől szabadultam, mint addig évek alatt, és tisztábban láttam magam, az életemet, az utamat… Köszönöm! …és már várom a folytatást!”

T. Annamari

Karrier

„Folyton visszatérő lehúzó gondolataim miatt veszélybe került a házasságom, ezért kértem segítséget. Tudtam hogy nem jó, amit magammal és a feleségemmel teszek, mégsem tudtam változtatni. Máshogy akartam élni az életem, de egyedül nem tudtam átlendülni ezen a helyzeten.

Az a bensőséges elfogadó hozzáállás és a szakértő segítség, támogatás amit kaptam rengeteget segített. Lépésről lépésre haladva egyre erősebbnek érzem magam, világossá vált a szándékom, szinte egy másik ember lettem, de méginkább önmagam!”

H. Zoltán, Székesfehérvár

Kezdjünk el beszélgetni

Az általam vezetett konzultáció önismereti és életvezetési támogatás, ami nem helyettesíti az orvosi terápiát, nem pszichológiai és nem pszichiátriai terápia.

A fókusz a berögződött állapot, betegség mögötti okok felderítésén, feloldásán és az új életszemlélet kialakításán van, ami előidézi azt, hogy a kívánt cél megélhető legyen.

Share This